Veelgestelde vragen

Jouw vragen, onze antwoorden

Algemeen

Helaas is het niet mogelijk om post na te sturen. De brief verschijnt vanaf 12 oktober in Mijn Vattenfall. Je kan het mini-tijdschrift nalezen op www.vattenfall.nl/vijfdaagse. De voucher is een éénmalige actie. We kunnen deze niet nasturen.

Het mini-tijdschrift is gemaakt van gerecycled papier en gedrukt met milieuvriendelijke verf. Het mini-tijdschrift draagt daarmee ook het FSC keurmerk. Hiermee hebben we op alle manieren ervoor gezorgd dat het zo duurzaam mogelijk geproduceerd is.

Alle cadeaus hebben een duurzaam doel of element in zich. Hiermee willen we juist laten zien dat je fossielvrij leven mogelijk kunt maken zonder in te leveren op comfort. De verzending van de cadeaus zijn zoveel mogelijk via digitale vouchers zodat er weinig post transport hoeft plaats te vinden.

Dat kan zeker. In principe behoud je je oude klantnummer. Dit klantnummer en je e-mailadres heb je nodig om je aan te melden voor de Vattenfall Vijfdaagse. Een digitale versie van het mini-tijdschrift vind je hier.

Nee, de prijsverhoging staat hier volledig los van. De prijsverhoging is gerelateerd aan wat er op de gehele energiemarkt met de prijzen gebeurt. Ook de overheidsheffingen en belastingen worden daarin meegenomen. Wij geven je deze cadeaus om te vieren dat wij samen met jou als vaste klant, de reis aangaan naar een fossielvrij leven.

Met de Vattenfall Vijfdaagse vieren we dat we vanaf nu Vattenfall heten. We belonen onze klanten die samen met ons fossielvrij leven in één generatie mogelijk willen maken. Vijf dagen lang geven we onze klanten tips om zoveel mogelijk fossielvrij te leven. Dit doen we met behulp van cadeaus, kortingen en winacties die bij dit thema passen. De uitnodiging om mee te doen vind je in de brief die je rond 8 oktober ontvangen hebt.

De Vattenfall Vijfdaagse is in principe voor al onze klanten. De uitnodiging hiervoor ontvangen klanten in de week van 7 oktober. Ben je onlangs klant geworden dan ontvang je de post een weekje later. Heb je geen uitnodiging gehad, neem dan contact op met de klantenservice om samen te kijken naar een oplossing.

Je krijgt 4 e-mails nadat je je hebt aangemeld en een bevestigings e-mail. Het cadeau van dag 1 heb je als voucher ontvangen bij de brief en het mini-tijdschrift. De opeenvolgende dagen ontvang je een e-mail met daarin een link naar het cadeau van die dag. Heb je een cadeau verzilverd, dan ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Na 5 dagen stopt automatisch ook de mailverzending en ontvang je alleen nog een bericht wanneer je meegedaan hebt aan de winactie en je een prijs gewonnen hebt. We sluiten de Vattenfall Vijfdaagse feestelijk af. Je kunt hierover nog één keer een e-mail van ons ontvangen.

Nee. We vinden jouw privacy belangrijk en spelen geen gegevens door voor commerciële doeleinden. Je zult ook niet ongevraagd e-mails krijgen van de bedrijven waar je een cadeau van hebt gekregen, behalve wanneer je hier zelf toestemming voor hebt gegeven. Zie voor meer informatie ook ons privacy statement.

Aanmelden

Nee, er is een e-mailadres nodig om de vouchers naar te sturen. Het is aan jou welk e-mailadres je gebruikt, het mag dus ook van een vriend(in) of familielid zijn.

Om je e-mailadres aan te passen log je in op Mijn Vattenfall (voorheen Mijn Nuon) via www.vattenfall.nl of je belt met onze Klantenservice. In Mijn Vattenfall geef je je nieuwe/gewijzigde e-mail adres door. Het duurt ongeveer 3 werkdagen voor je in kunt loggen met het gewijzigde e-mail adres.

Deelname aan de Vattenfall Vijfdaagse is alleen voor klanten van Vattenfall. Natuurlijk is het leuk om cadeautjes of kortingen te delen met familie, vrienden of een goede buur. We raden je dan aan zelf het cadeau te verzilveren en deze vervolgens door te geven aan wie je wilt. Voucher codes kunnen worden doorgestuurd maar zijn wel maar eenmalig te gebruiken.

Start op www.vattenfall.nl/vijfdaagse en meld je aan met het klantnummer dat rechtsboven in de brief vermeld staat en je postcode. Je kunt jezelf aanmelden tot en met 15 november 2019. Het verzilveren van je cadeautjes en deelnemen aan de winactie kan tot en met 30 november 2019.

Deelname aan de Vattenfall Vijfdaagse is uitsluitend mogelijk voor klanten van Vattenfall Nederland (voorheen Nuon) die minimaal 18 jaar zijn.

Je kunt je van 8 oktober t/m 15 november 2019 aanmelden voor de Vattenfall Vijfdaagse. Tot en met 30 november kun je je cadeaus verzilveren. Voor het ophalen van de verschillende cadeautjes geldt een iets langere termijn. Deze termijn wisselt per cadeau en soms geldt ook op = op. Lees de actievoorwaarden per cadeau voor de exacte data.

Je kunt je alleen aanmelden via de website www.vattenfall.nl/vijfdaagse. Dit kan via een desktop, tablet of een smart phone.

Controleer of je alle 10 cijfers van je klantnummer (inclusief eventuele nullen) correct hebt ingevuld. Vervolgens vul je de postcode van je correspondentie adres in. Gebruik hiervoor de gegevens op de brief die je hebt ontvangen in de week van 7 oktober. Met deze gegevens ben je bij ons bekend. Mocht het nog steeds niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dat is niet per se nodig. We willen je voor de Vattenfall Vijfdaagse de keuze geven om aangesproken te worden op de manier die jij prettig vindt. Dus je kiest óf voor de aanhef en dan spreken we je aan met meneer of mevrouw Achternaam, óf je kiest voor het invullen van je voornaam. In dat geval spreken we je aan met Beste Voornaam.

Je vult de postcode in van het correspondentie adres. Dit is de postcode van het adres waarop ook de brief met mini- tijdschrift ontvangen is.

Voucher

Kijk eerst of de voucher in je spamfolder of reclame map zit. Als je de voucher niet kunt terugvinden, neem dan contact op met de Klantenservice.

Aanmelden voor de Vattenfall Vijfdaagse kan t/m 15 november 2019. Je kunt t/m 30 november 2019 op www.vattenfall.nl/vijfdaagse klikken op de knop 'Voucher aanvragen'. Je ontvangt dan per e-mail de vouchercode waarop staat tot wanneer deze geldig is.

Uitschrijven

Onderaan iedere e-mail staat de optie om je af te melden van de Vijfdaagse campagne. Als je je daar afmeldt, meld je je voor de hele campagne af. Je ontvangt dan geen cadeautjes en vouchers meer. Ook deelnemen aan de winactie is dan niet meer mogelijk. Je kan je daarna ook niet meer opgeven.

Cadeau's

Helaas zijn er slechts een beperkt aantal vouchers beschikbaar en deze zijn allemaal aan onze klanten uitgegeven. Wij kunnen je dus geen nieuwe voucher toesturen.

Blokker zorgt wekelijks voor de aanvulling van de voorraad. Mocht je eerder je lamp willen ophalen, dan kun je in de Blokker winkel meer informatie krijgen over de voorraad in andere winkels. We hebben gezorgd voor een ruime voorraad, verdeeld over heel Nederland, maar uiteindelijk is het wel een op = op actie.

Dat kan zeker. Blokker zorgt voor een vervangend product, mits er nog een lamp op voorraad is.